Despre Noi

 

Despre Noi Articole de marochinarie Alegerea vă aparține: poșete, serviete, valize, centuri, portmonee, portchei, huse pentru agende și alte articole din piele. Oferim, de asemenea, servicii individuale de design și accesorii personalizate.

Indiferent de alegerea făcută, puteți comanda la Studio Line, unde serviciile de coasere depășesc limitele tradiționale.

Studio Line este un nume sinonim cu seriozitatea, profesionalismul și grija față de client. Aici găsiți flexibilitate, eficiență, calitate, profesionalism, creativitate și inovație. Acestea sunt valorile noastre, care au făcut ca compania noastră să devină una dintre cele mai mari și mai cunoscute din Moldova.

Studio Line este o companie în continuă dezvoltare, care caută în permanență să vină în întâmpinarea clienților săi. Aproape 6 ani de activitate reprezintă cea mai importantă dovadă a vitalității companiei, care este într-o dezvoltare constantă și ocupă poziții stabile pe piață.

Întreprinderea dispune de spații special amenajate pentru recepționarea, depozitarea, prelucrarea și expedierea mărfurilor. Compania este dotată cu utilaje profesionale și cele mai noi tehnologii, care permit croirea, prepararea, asamblarea și coaserea articolelor până la cel mai mare grad de dificultate. Creativitatea, originalitatea și atenția acordată fiecărui detaliu ne permit să realizăm lucruri deosebite pentru clienții noștri. Compania vine acum în întâmpinarea necesităților moderne, oferind servicii la standarde europene, prestate de personal competent.

Calitățile profesionale ale angajaților noștri vă asigură servicii de calitate!

Oferta noastră este formată din peste 2 mii de modele de articole din piele și alte accesorii. Toate aceste produse sunt realizate din piele naturală sau alte materiale la cererea clientului. Designul deosebit și calitatea articolelor noastre sunt asigurate de specialiști tineri și foarte talentați, care aduc marochinăriei Studio Line eleganță, distincție, originalitate și, mai presus de toate, calitate.

Calitatea înaltă a serviciilor și a deservirii constituie principiul de bază al companiei.

Misiunea companiei determină principiile esențiale de lucru:

  • Responsabilitate și sinceritate;

  • Predispoziția pentru colaborări profitabile și de lungă durată cu clienții;
  • Respectarea eticii de afaceri;
  • Deservirea complexă și de calitate a clienților;
  • Implementarea intensivă a noilor tehnologii;
  • Dezvoltarea noilor canale de desfacere;
  • Crearea unui sistem de instruire și calificare a angajaților.

Scopul companiei este de a fundamenta reputația unei companii sigure, solide și cu o dezvoltare dinamică.